Stílusos karkötő - BARKAS

New

Márkás karkötő X-MOMO

Minden karkötőnek van értelme, hangsúlyozva egyediségét és kézzel készített. Ékszerek és medálok a világ minden tájáról származó hiteles beszállítókból, ékszerek - karkötők és alkatrészeik szakemberei. Ha az áru raktáron van, két munkanapon belül szállítom. Egyedi követelmények esetén a szállítási határidők kölcsönösen elfogadottak. Örömmel várjuk az együttműködést.

More details

No reward points for this product.


 1 people bought this

2 807 Ft

-50%

5 614 Ft

No reward points for this product.


 1 people bought this

More info

Karkötők, amelyeket kifejezetten az Ön számára készítettek. A fantáziák nincsenek beállítva. Egy különleges karkötővel is. Célunk, hogy feltaláljunk és hozzuk be azokat az eredeti darabokat, amelyek a kedvenc kiegészítői lesznek. A gyöngyök egy határozott, rugalmas szalagon helyezkednek el, így a karkötők alkalmasak mindennapi kopásra. A karkötő az Ön kívánságai szerint örömmel fogadja az Ön oldalán lévő változtatásokat és követelményeket.

Karkötőben használt ásványi anyag: fekete onyx, malakit

Alkatrészek: üveggyöngy és egyéb alkatrészek

Gyöngy átmérője: Ø 8 mm

Hossz: egyéni, megírandó, amikor megírja a jegyzetet, a kéz kerületén NEM szűk.

Óvatosság: A karkötő eredeti állapotának hosszú távú megőrzéséhez ajánlott nem túlzott erőt kifejteni, valamint a víz vagy más folyadékok elkerülése érdekében. A kövek is hajlamosak magasságról esni.


Kézből készítünk karkötőt kívánsága szerint. Azt kérjük, türelmes legyen, ha késleltetjük a termelést.

 

30 other products in the same category: